Beleefmee

LPB media (voorheen Luisterpost|Bralectah) laat sinds 1 april 2017 al haar producten zien via Beleefmee. Het BEELDARCHIEF is daar ook te vinden. Het GELUIDSARCHIEF hebben we ondergebracht bij Soundcloud.

 

Beleefmee.nl
Op dit nieuwe mediakanaal staat meeleven centraal. Beleefmee brengt geloof en kerk dichtbij. Kijk op het mediakanaal onbeperkt naar christelijke concerten, referaten en andere uitzendingen. Een kanaal is een verbindende waterweg maar ook een communicatieverbinding tussen twee computers, bijvoorbeeld die van u en ons. Beleefmee wil geloof en kerk dichtbij u brengen door lezingen, muziek, christelijke films en uitzendingen over bijvoorbeeld de schepping van God en videolessen van Weetwatjegelooft. Wij geloven erin dat we door ons werk mensen dichter bij God mogen brengen. We willen binden en verbinden. Daarmee maken we zichtbaar hoe geloofsovertuiging, onderlinge betrokkenheid, omzien naar elkaar en levensinvulling concreet kunnen worden in het dagelijks leven. Dit nieuwe mediakanaal kan een geweldig hulpmiddel zijn om dit alles uit te dragen. Daarom heeft dit mediakanaal de naam: ‘Beleefmee’. We richten ons op de groep 60-plus die uit de volle breedte van de kerken komen om verbondenheid zichtbaar te maken voor elkaar en voor andere generaties. We maken de volgende eigen producten: Lezing, Muziek, Gaaf, Denk eens mee, Documentaires, Leren. Maar ook ‘derden’ zijn welkom om hun materiaal hierop aan te bieden.

Wilt u ook gebruik maken van dit gratis mediakanaal? Laat het ons weten! U kunt uzelf gratis registreren op de site van Beleefmee.nl, ons te bellen (038-4270448), e-mailen (info@lpbmedia.nl) of uw e-mailadres op onderstaande formulier invullen. Dan beleven we samen hoe goed het is om op deze manier te kunnen meegenieten, meedenken en meedoen met actuele kerkelijke onderwerpen.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over Beleefmee.

Weet u niet goed hoe Beleefmee werkt en hoe u het mediakanaal kan gebruiken? Dan vindt u hier de Handleiding-Beleefmee-1.

Door hier te klikken kunt u kijken naar onze live-uitzendingen.

Het formulier