Onderweg naar Jeruzalem

Concert projectkoor CGK Nunspeet

Livestream concert “Onderweg naar Jeruzalem”

D.V. 15 maart zal het projectkoor CGK Nunspeet een avondvullend concert geven in de Oenenburgkerk in Nunspeet. LPB media is erbij en zal een livestream laten zien op Beleefmee.nl.

Over het concert
Het thema van deze avond is ‘Onderweg naar Jeruzalem’. We staan stil bij de weg die Jezus ging voor zondaren, maar ook de weg die pelgrims zullen gaan; onderweg naar het hemels Jeruzalem.

De lijdens- en pelgrimsreis zal deze gehele avond op te merken zijn in de samenzang, in de liederen die het projectkoor ten gehore zal brengen en in de korte overdenkingen die door Ds. P.D.J. Buijs verzorgd zullen worden. De muzikale omlijsting zal vanavond verzorgd worden door Jaap Kramer (vleugel/solo), Corné de Jong (orgel) en het projectkoor onder leiding van Arjan Wouters.

Ontvang een notificatie
Wil je het concert live volgen? Kijk dan vrijdag 15 maart 2024 om 20.00 uur op Beleefmee.nl. Wil je een notificatie zodra de uitzending live is? Abonneer je dan op het Beleefmee Youtube kanaal en druk op het belletje.

Kijk op dit platform onbeperkt naar christelijke concerten, referaten en andere uitzendingen.

Lees ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang regelmatig waardevolle artikelen, bijbelverzen, spirituele overdenkingen en nieuws over evenementen direct in je inbox. Samen kunnen we groeien in ons geloof en de liefde delen. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van onze christelijke gemeenschap!