Erik van Pijkeren

Ik ben Erik van Pijkeren, ik ben getrouwd met Hilde en wij hebben samen 3 kinderen. Sandra, Wicher en Janiek. In het dagelijks leven ben ik servicemonteur warmtepompen Met zo’n apparaat ‘haal’ je warmte uit de grond om bijvoorbeeld je woning te verwarmen. Alles waar techniek bij komt kijken interesseert mij; daar ligt dan ook mijn link met de Luisterpost|Bralectah.

Wat is je functie bij onze organisatie?

Ik ben regisseur/schakeltechnicus bij de live opnamen. Ik zit dan in onze opnamewagen en stuur de cameramensen aan Ik maak dan een keuze uit de beelden die ik van hen aangeboden krijg.

Maar voordat het zo ver is, hebben we er al een paar uur opzitten met het uitrollen van kabels, klaar zetten van camera’s en microfoons en het testen van de internetverbinding en nog veel meer.

Wat spreekt je aan in de werkzaamheden?

Ik vind het leuk om technisch bezig te zijn met de apparatuur in de opnamewagen En als we aan het opnemen zijn, vind ik het een uitdaging om het geheel zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Ook spreekt de sfeer onder de collega’s mij aan; we zijn met een mooie groep technische vrijwilligers die weten wat we aan elkaar hebben.

Hoe zie je de toekomst van ons werk? Waar liggen kansen?

Ik zie de toekomst van ons werk in het (nog meer) live uitzenden van diverse christelijke activiteiten.

Erik bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid!