Verhuur apparatuur

Voor bijeenkomsten, meetings en/of presentaties hebben we een groot audio visueel assortiment ter beschikking. We adviseren u graag op dit gebied. Van projectors tot led wall en van kleine bijeenkomsten van 200 man tot grote congressen van 2000 man. Onze techneuten hebben de expertise om uw event professioneel weer te geven in zowel beeld als geluid.
Denk bijvoorbeeld qua beeld aan: – projectors grootbeeld en kleinbeeld, – ledwall, – lcd schermen, – schakelmateriaal, – camera’s, – etc
En voor geluid: – kleine audisets tot 200 man, – grotere audiosets, – mengtafels van 16 tot 64 kanalen, – congressets, – vergadersets, – etc

Verder heeft LPB media een complete camera-regiewagen in de verhuur die met recht multi inzetbaar door zijn slimme, eenvoudige opbouw. De regiewagen is uitgevoerd met een BlackMagic ATEM 4K production switcher. Middels dit systeem is het mogelijk elke camera of andere videobron met een HD-SDI signaal aan te sluiten. Met de ATEM production switcher kunnen gemakkelijk en snel ondertitels weergegeven worden of kan er in een complete virtuele studio op locatie gewerkt worden. Er is ruimte voor 7 HD-SDI camera inputs en in de wagen zijn in prikpunten voor nog eens 3 inputs.

Ook verhuurt LPB media een ENG camera set van zeer hoge kwaliteit. De Panasonic AG-AF101 is een professionele HD camera die opneemt op een AVCCAM formaat. Hij maakt gebruik van het Micro Four Thirds systeem dat oorspronkelijk ontwikkeld is voor digitale spiegelreflex camera’s. Het voordeel van deze technologie is dat u objectieven kunt gebruiken die ook te gebruiken zijn op spiegelreflexcamera’s. Met een speciale adapter kunt u ook 35mm objectieven op uw videocamera plaatsen. Dit zorgt voor geweldige film effecten zoals een zeer zachte focus en een oppervlakkige scherpte-diepte.