Winactie: Moed (leven uit vertrouwen), van Mirjam van der Vegt

Levend verlies is een thema dat Opkijken en Beleefmee samen met Dit Koningskind opgepakt hebben. Dit Koningskind organiseert op 12 april een webinar met Mirjam van der Vegt, over: Moed, leven uit vertrouwen. En Opkijken mag 5 exemplaren van het bijbehorende werkboek weggeven!

Hoe kun je vrijmoedig en ontvankelijk in het leven staan als alles om je heen onzeker is? In een maakbare samenleving zou je zomaar in eigen kracht moedig voorwaarts kunnen gaan. Dat is best een tijdje vol te houden, maar vaak loop je stuk en wordt je geconfronteerd met je eigen kwetsbaarheid en onvermogen. Op wie stel je dan je hoop zodat je het weer aandurft om het opnieuw te proberen te leven in vertrouwen?

Moed is het tweede deeltje en één van de zeven boekjes uit de reeks ‘Adem de dag’ van Mirjam van der Vegt. Praktische lessen met nieuwe inzichten om te leven uit vertrouwen. Dit werkboekje is door jou te winnen zodat je een reis naar vertrouwen kunt aangaan!

De winactie is alleen geldig in de maand april en we mogen vijf werkboekjes ‘Moed’ weggeven.
Doe mee en maak kans op één van de vijf werkboekjes!

 

HET IS NIET MEER MOGELIJK MEE TE DOEN AAN DEZE WINACTIE.

Bekijk alle berichten in thema: Levend verlies

Opkijken is een online platform om werkers in de kerk te ondersteunen door het aanbieden van filmpjes, informatie, preken, plaatjes en ander multimediamateriaal.

Meer in Opkijken

Herkerken

Herkerken

‘Als kerk nou is een werkwoord wordt…’

In de serie Denk eens mee op Beleefmee.nl een interview met Peter Wierenga n.a.v. het in 2020 verschenen boek ‘Herkerken’, dat Peter schreef, samen met Remmelt Meijer.

Lees meer

Wat bedoelen we met ‘de kerk’?

Wat bedoelen we met ‘de kerk’?

Als mensen over de kerk praten, is het lang niet altijd duidelijk wat ermee bedoeld wordt. Wij gebruiken het woord namelijk op verschillende manieren. Soms gebruiken we het om een gebouw aan te duiden. We zeggen bijvoorbeeld of we het gebouw een mooie kerk of een minder mooie kerk vinden. Maar we gebruiken het woord ook wel terwijl we eigenlijk de kerkdienst bedoelen.

Lees meer

Vier de Kerk

Vier de Kerk

Om het nieuwe seizoen te markeren, houden veel kerken een startweekend. Dat is een geweldig idee.

Om je daarbij te helpen, hebben wij als kerkelijke organisaties een box samengesteld vol inspirerende ideeën voor het begin van dit nieuwe seizoen.

Lees meer

Kerkpunt/Materialen

Kerkpunt/Materialen

Op zoek naar een thema en invulling voor het startweekend of de startzondag? Het team van Kerkpunt ontwikkelde speciaal voor deze feestbox het materiaal ‘Ontvangen en verwonderen’. Start het nieuwe seizoen met samen in verwondering stilstaan bij wat de gemeente van God heeft ontvangen.

Lees meer

Anne Appelo

Anne Appelo

Wat kreeg Anne van huis uit mee over God en geloof?

Muziek was een rode draad in de geloofsopvoeding van Anne Appelo. Geen wonder dat ze juist via deze weg op haar 18e God écht heeft ervaren.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang regelmatig waardevolle artikelen of handig werkmateriaal voor bijvoorbeeld een bijbelstudie of werkgroep, direct in je inbox.