Win het inspirerende boek “Beeldspraak”

van Maarten Boersema

Ontdek de kracht van beelden en laat je meenemen op een unieke reis door het evangelie.

Ben je klaar voor een bijzondere ontdekkingstocht die je ogen opent voor een rijke beeldspraak van het evangelie? Dan hebben wij iets bijzonders voor je! Doe mee aan onze *win-actie en maak kans op een gratis exemplaar van het boek “Beeldspraak” van fotograaf en predikant Maarten Boersema. Leuk om te winnen en ook leuk om weg te geven!

*Deze win-actie is specifiek voor bezoekers van de Ontmoetingsdag 2024.

Over het boek

Voor elk weekend van het jaar selecteerde Boersema twee betekenisvolle foto’s uit zijn eigen archief. Deze foto’s nodigen uit tot aandachtig kijken, associëren en mediteren. Wat zie je? Welke gedachten en gevoelens roept het op? En hoe verbind je deze beelden met het evangelie? Na je persoonlijke overdenkingen biedt Boersema een diepgaande beeldmeditatie, waardoor je het evangelie op een beeldende en persoonlijke manier beleeft.

Sta stil bij de kracht van beeldspraak, neem de tijd om te kijken, te overdenken, en beleef het evangelie in het weekend op een beeldende wijze.

Hoe doe je mee?

  1. Vul het deelnameformulier in met je naam, e-mail- en adresgegevens.
  2. Vertel ons in een korte motivatie waarom jij “Beeldspraak” zou willen winnen.
  3. Verzend je deelname!

Doe nu mee en maak kans op dit verrassende en verrijkende boek. Dit boek is ook een mooi (belijdenis) geschenk, je kunt dus ook meedoen voor een ander!

De win-actie loopt tot 15 april 2024.