Niets kan ons scheiden…?!

Lege kerken, lege concertzalen, geen evenementen of bijeenkomsten… Corona heeft de wereld op z’n kop gezet en het leidt tot veel vragen, ook vragen in gebed aan God.

We geloven dat wie schuilt bij Hem nooit alleen zal zijn, ook niet in alle pijn, moeite en verdriet. Niets kan deze band van Liefde verbreken (Romeinen 8:33-39). Ook onze onderlinge band als broers en zussen in het geloof blijft altijd bestaan.

LPB media hoopt daarin bij te dragen door programma’s aan te bieden die deze band van Liefde versterkt. Een boodschap van Zijn Koninkrijk dat komt!

Kijkt u maar eens op www.beleefmee.nl waarop lezingen, meditaties, concerten en andere mooie uitzendingen te vinden zijn, waar al veel mensen van genieten die sowieso al niet de deur uit kunnen vanwege ouderdom of ziekte.

Nieuw: Iedereen die nieuwsgierig is naar de programma’s op Beleefmee.nl kan nu zonder registratie een kijkje nemen door bij Gebruikersnaam: Welkom in te vullen en bij Wachtwoord: Welkom. Met 2 x Welkom wordt u dubbel welkom geheten om in deze corona-tijd te bekijken wat Beleefmee.nl u te bieden heeft!

Ga naar www.beleefmee.nl

Gebruik deze afbeelding voor sociale media

PowerPoint beeldverhouding 4:3

PowerPoint beeldverhouding 16:9

Kijk op dit platform onbeperkt naar christelijke concerten, referaten en andere uitzendingen.

Lees ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang regelmatig waardevolle artikelen, bijbelverzen, spirituele overdenkingen en nieuws over evenementen direct in je inbox. Samen kunnen we groeien in ons geloof en de liefde delen. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van onze christelijke gemeenschap!