2016 jubileumjaar!

We zijn God dankbaar dat Hij 50 jaar met zijn beschermende hand voor onze organisatie zorg heeft gedragen. Hij heeft steeds gezorgd voor voldoende vrijwilligers en financiële middelen om het mooie werk voor onze naaste te kunnen doen. Hij gaf talent, wijsheid en gezondheid. Rijkelijk gaf Hij al die jaren mogelijkheden om mee te kunnen bouwen aan zijn koninkrijk.

Wij trakteren op een speciale actie: Bezoek een concert en ontvang €5,00 retour van de LPB!
Klik hier om deel te nemen aan de actie.

 

 

[nggallery id=2 template=”sliderview” ]


  • Oude foto’s
    In de afgelopen jaren zijn er heel wat foto’s van activiteiten en opnames van onze organisatie gemaakt. Het lijkt ons leuk om zoveel mogelijk van deze foto’s te verzamelen. Heb jij LPB-foto’s? Deel ze met ons! Kijk ook eens op onze Facebook pagina waar we ze publiceren.

 

 

  • Documentaire Johannes de Heer 
    Begin april verschijnt er een documentaire over het leven en werk van Johannes de Heer. Johannes de Heer (1866 -1961) werd vooral bekend om de liederen die hij schreef en die verzameld werden in de Johannes de Heer bundel. In vele huizen werd uit deze bekende bundel gezongen. In de documentaire gaan we opzoek naar zijn afkomst en naar het antwoord op de vraag waar zijn belangstelling voor muziek vandaan kwam. Onder andere het conferentiecentrum “het Brandpunt” in Doorn (waar zijn eerste orgeltje staat) wordt bezocht en ook de Johannes de Heer muziekwinkel. Verder vindt er ook een gesprek plaats met Joke Buis en muziek historicus Jan Smelik.

    Kijk hieronder naar de jubileum video zoals vertoond op de vrijwilligersbijeenkomst op 2 april Oude en nieuwe beelden gestoken in een ‘mooi jasje’ door onze stagiair AV.