Geloof en kerk dichtbij mensen op eigentijdse wijze

 

naamloos_2

De LPB ontwikkelt een mediakanaal met diverse producten. In 2017 hopen we u te verrassen. Vul uw naam en e-mailadres in dan houden we u op de hoogte en u krijgt als eerste toegang tot het gratis mediakanaal!

Een nieuw mediakanaal

Het mediakanaal wordt aangeboden op een voor iedereen toegankelijke manier. Er is aandacht voor ‘beleving’ in de vorm van infotainment en human interest. We denken daarbij bijvoorbeeld aan portretten van mensen met een boeiend verhaal. Misschien eens een christelijke film. Via dit gratis toegankelijk mediakanaal blijven wij onze huidige producten aanreiken en we breiden uit. De plannen zijn helder, de teams bereiden zich voor en we hopen u in 2017 te verrassen!

Ik ben blij met de ontwikkelingen binnen de LPB! Hoeveel ik zelf ook van bijvoorbeeld de referaten geniet, er zijn in mijn omgeving geen mensen meer die op een dvd’tje zitten te wachten. Als alles nu op één stream te krijgen zou zijn, dacht ik, dan wordt het zoveel makkelijker om het te vinden. Gewoon alle interessante materialen die het christelijk wereldje te bieden heeft onder één knopje. 

Henny Leeffers uit Goes, donateur LPB