Muziek

“Wij zijn Marien Albracht en Wouter Raidt, en verzorgen de muziek bij de LPB media diensten. We kennen elkaar vanuit onze vorige bands Burgeon en Half a Mile, maar dit is onze eerste echte samenwerking. Tijdens de zes diensten spelen we verschillende liedjes, waaronder vijf eigen liedjes. Deze liedjes zijn geschreven en gecomponeerd door Marien.”

Marien is singer-songwriter uit Workum die aan de weg timmert om zijn eigen liedjes te laten horen. Als psycholoog is hij geïnteresseerd in verhalen van mensen en ontkomt er niet aan dit te vertalen waarbij zijn vertrouwen in God doorklinkt.
Volg Marien als singer-songwriter

Wouter is een getalenteerde gitarist die zich vanuit de kerk ontwikkelde als muzikant. De meeste mensen kennen hem als gitarist van Half A Mile. Na 3 albums en 5 succesvolle jaren stopte die band en besloten de twee zangeressen en Wouter een nieuwe band te starten: The Carrots. Op 27 november kwam hun eerste EP uit genaamd: Driftwood.
Volg The Carrots

Wie weet zijn Marien en Wouter in de toekomst nog vaker te zien samen!

Jongenskoor Dalfsen (in opleiding)
Marien werkte voor de serie ‘Ere zij God’ ook samen met enkele jongens van Jongenskoor Dalfsen, dirigent Henk Ophoff en Adriaan Koops – piano.
Deze jongens zijn in opleiding en doorgestroomd naar het koor om zich daar verder te ontwikkelen.
Samuel Koops, Niels van Egmond, Tom Mol, Walther de Lange, Luca Eilander en Arjan Kloppenburg.

Schuiven naar boven